Startschot voor Drupa 2020 is gegeven

Tijdens de verpakkingsbeurs Interpack gaf Messe Duesseldorf officieel het startschot voor drupa 2020 die van 16 tot en met 26 juni zal plaatsvinden. Standhouders kunnen zich vanaf nu inschrijven en de inschrijving staat open tot 31 oktober 2018.

De start van de aanmeldingen zet ook een internationale marketingcampagne in gang, met een nieuwe communicatiestrategie. Met de slogan “embrace the future” zal de nadruk liggen op innovatie op het gebied van print in de ruimste zin van het woord.

Zo ziet het nieuwe imago van drupa 2020 eruit:

 

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK