Probo met akoestische panelen in top 100 innovatieve bedrijven

Probo is met het Akoestisch paneel één van de bedrijven die een plek heeft bemachtigd in de KVK Innovatie Top 100. Het akoestisch paneel is een groot succes en bewijst maar weer hoe innovatief de printmarkt is.

Akoestische Panelen ProboDoordat digitale print kleine oplages mogelijk maakt, ontstaat er ruimte voor nieuwe producten en businessmodellen. Met het innovatieve Akoestische paneel vergroot Probo de marktkansen voor haar klanten. De milieuvriendelijke oplossing voor het interieur trekt zelfs de aandacht van buiten de printsector. 

Akoestische panelen

Teveel nagalm en geluidsoverlast zorgt ervoor dat mensen een ruimte ongezellig en minder prettig vinden, of zich slecht kunnen concentreren. Akoestische panelen zijn dé oplossing. Hoewel er in de markt al veel materialen beschikbaar zijn die zorgen voor geluidsabsorptie, maakt Probo het verschil door functionaliteit met een gepersonaliseerde print te combineren. Het akoestisch materiaal is gemaakt van de katoenvezels afkomstig van gerecyclede spijkerbroeken. Het paneel is in variabele formaten verkrijgbaar, en heeft een absorptiewaarde van 0,65αw. 

Stemmen KVK Innovatie Top 100

Naast de juryprijs is er ook een publieksprijs, waarvoor t/m 20 september kan worden gestemd op www.stemvoorinnovatie.nl. Direct stemmen op het Akoestisch paneel van Probo kan via www.stemvoorinnovatie.nl/probo.

Op 25 september worden de winnaars in beide categorieën bekendgemaakt.

Bron: Persbericht

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK