Roland printers winnen EDP Awards

BB160615 roland edp awardRoland DG kondigt aan dat twee van zijn onlangs gelanceerde grootformaattoestellen, de TrueVIS VG-serie en de SOLJET EJ-640, de prestigieuze EDP Awards gewonnen hebben.
Jerry Davies, Voorzitter EMEA bij Roland DG, nam de prijs voor ‘Best wide format print & cut solution’ voor de TrueVIS VG-640 en VG-540 en ‘Best wide format roll to roll printer up to 170 cm’ voor de SOLJET EJ-640 in ontvangst. De uitreiking vond plaats tijdens drupa in Düsseldorf. “Het is een spannende, innoverende tijd voor de sector van digitale grootformaatprinters. De pittige concurrentie stimuleert de lancering van nieuwe producten”, aldus Jerry Davies tijdens zijn speech. “De erkenning door EDP bewijst dat Roland DG met zijn technologie het voortouw blijft nemen en een bekroonde combinatie van kwaliteit, duurzaamheid en financieel rendement biedt.” Sinds 2007 beoordeelt de EDP Association (European Digital Press Association) de beste nieuwe ontwikkelingen in de printsector en beloont de organisatie met de allerbeste oplossingen die op de markt zijn gekomen jaarlijks met een prijs.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK