Cloudup: WordPress koopt supersnelle cloudservice voor beeld en geluid

WordPress bouwt langzaam maar gestaag een compleet platform voor contentcreatie en -distributie. Dat doet het door zijn software open te stellen aan ontwikkelaars die extra functionaliteit toevoegen aan het van origine content management systeem, maar ook door kleine bedrijven in te lijven die iets extra’s bieden. Bedrijven zoals Cloudup dat een supersnelle manier bedacht om beelden, foto’s zowel als video’s, op een eenvoudige manier te delen. Als de video van Cloudup, gek genoeg via Vimeo te bekijken, klopt dan kun je verwachten dat binnenkort WordPress sites met een snelle en goedkope manier om bewegende beelden te publiceren worden uitgebreid.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK