Kleding passen via iPad

Kledingretailer Saks Fifth Avenue laat klanten digitaal outfits samenstellen middels hun nieuwe iPad-applicatie. In de app kunnen zij kiezen uit diverse lichaamstypen, zodat zij ook inzicht krijgen in hoe de kleding valt.

De app is afkomstig van ontwikkelaar Stylewhile en toont gebruikers kleding van alle participerende merken. Vervolgens kunnen zij de outfit passen op hun digitale avatar om te zien of de kleding bij hen past en hoe deze valt. De app biedt gebruikers ook de kans hun favoriete outfits op te slaan. Saks Fifth Avenue hoopt hiermee het aantal retourzendingen van online bestellingen te reduceren.

Bron: retailtech

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK