PRstory: HGA maakt gepersonaliseerde kleding voor topsporters

HGA Sport in het Noord-Hollandse Winkel, is een groothandel van motoronderdelen, gespecialiseerd in remschijven, tandwielen en kettingen. In eerste instantie zou je niet verwachten hier een Roland printer aan te treffen, maar HGA Sport bewijst dat innovatie en klantgerichtheid troef zijn om successen te boeken. HGA Sport levert gepersonaliseerde kledij en stickers aan motorsporters en sinds kort ook aan dartgrootheden. Om deze oplossingen te kunnen bieden aan de klant, investeerde het bedrijf als eerste in Nederland in de Roland Texart XT-640 printer.

Lees de complete PRstory hier.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK