WordPress koopt Longreads en heeft nu ook een oplossing voor langere artikelen

LongreadAutomattic de eigenaar van de meest gebruikte software voor blogs en andere publishing websites heeft Longreads overgenomen. Longreads is een platform voor de publicatie van langere artikelen op mobile devices. Longreads wordt gebruikt door voornamelijk onafhankelijke schrijvers/zelf-uitgevers. Met de overname zullen WordPress gebruikers gereedschappen krijgen om snel langere artikelen en boeken digitaal te publiceren. Wanneer en hoe de integratie van WordPress en Longreads beschikbaar komt is nog niet bekend, maar het is wel iets om naar uit te kijken als je net als BlokBoek.com Wordpress gebruikt voor je digitale publicaties.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK