Vinyl singles, zeefdruk en MEST

vinylRecord Store Day is een jaarlijks evenement om platenzaken in het zonnetje te zetten. Dit jaar vindt het evenement plaats op zaterdag 19 april. Platenbakken worden gevuld met eenmalige vinyluitgaves, vol oud of nooit uitgebracht werk van diverse artiesten. Leuk is ook het MEST#5 magazine waarin aandacht wordt gegeven aan deze dag met een limited vinyl single. Deze single is verkrijgbaar tijdens de Record Store Day in verschillende platenzaken in het zuiden van Nederland. De redactie van MEST ging op zoek naar de beste dertien platenzaken van het zuiden én naar de twee bands die op de bijzondere single van MEST terecht zouden moeten komen. Op Mestmag.nl is een preview van het artikel te vinden. MAM, de band van Tom America uit de jaren tachtig, kwam op kant A terecht met Maternité. Completely Nude Between Forget Me Nots en Walking in the Wood van The Four One & Only’s de band rondom Marthy Coumans, staat op kant AA. Het artwork is gezeefdrukt, prachtig met Glow-in-the-dark en bestaat uit illustraties van Studio de Leijer en S. Loyd Trumpstein. De single is op 19 april gratis voor betalende abonnees te verkrijgen, als ze op tijd zijn. Niet abonnees betalen vijf euro.

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK