Digitaal en zeefdruk in één machine

Thieme, fabrikant van zeefdrukmachines in Zuid-Duitsland, biedt nu een industriële  grootformaat printer die ook kan zeefdrukken.

Hiermee kunnen bijvoorbeeld op grote snelheid grote hoeveelheden posters, of reclameborden gemaakt worden die ook nog eens allemaal verschillend zijn. Voor reclamemakers een interessante nieuws invalshoek

Digitaal printen wint niet alleen terrein in de grafische sector, maar ook bij veel industriële toepassingen.

Net als bij de zeefdrukmachines van Thieme is de printer zeer robuust en geschikt voor industriële toepassingen. Het kan worden geïntegreerd met de gebruikelijke componenten, zoals feeders, transportsystemen en stapelaars. De Thieme 3000 D kan ook worden gecombineerd met een zeefdrukstation, zodat een hybride machine ontstaat.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK