Labelmarkt schuift op naar digitaal inkjet

labels screenDe grote merken hebben jarenlang de strategie gevolgd grote hoeveelheden labels te drukken. De lange runs zorgden voor een lage kostprijs per label.
In de huidige tijdgeest van snel veranderende marktomstandigheden, toenemend aantal verschillende producten en zelfs personalisering op het schap (share a coke) is het voor veel brand-owners niet meer effectief om altijd voor grote oplagen te gaan.

Digitaal drukken kan een belangrijke rol spelen om de kosten van kleine oplagen betaalbaar te houden en levertijden korter te maken. Digitaal drukken stelt de brand-owner in staat om sneller in te spelen op de wensen van de klant. Onderzoek wijst uit dat een meer gesegmenteerd productaanbod beter aansluit bij de wensen van de eindgebruikers.

Screen heeft nu een snelle digitale labelpers op de markt gebracht die instaat is labels te printen met een snelheid van 50 meter per minuut op een breedte van 350 mm met een ongeëvenaarde kwaliteit.

De Truepressjet L350UV is een industriële digitale pers die past bij het tijdsbeeld van snel veranderende marketing dat zich doorzet tot in het schap.

 

Meer informatie over de kwaliteit van deze nieuwe Screen pers verstrekt de sales manager Wim Koning graag. Mail: wim.koning@screeneurope.com

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK