Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

Labelmarkt schuift op naar digitaal inkjet

labels screenDe grote merken hebben jarenlang de strategie gevolgd grote hoeveelheden labels te drukken. De lange runs zorgden voor een lage kostprijs per label.
In de huidige tijdgeest van snel veranderende marktomstandigheden, toenemend aantal verschillende producten en zelfs personalisering op het schap (share a coke) is het voor veel brand-owners niet meer effectief om altijd voor grote oplagen te gaan.

Digitaal drukken kan een belangrijke rol spelen om de kosten van kleine oplagen betaalbaar te houden en levertijden korter te maken. Digitaal drukken stelt de brand-owner in staat om sneller in te spelen op de wensen van de klant. Onderzoek wijst uit dat een meer gesegmenteerd productaanbod beter aansluit bij de wensen van de eindgebruikers.

Screen heeft nu een snelle digitale labelpers op de markt gebracht die instaat is labels te printen met een snelheid van 50 meter per minuut op een breedte van 350 mm met een ongeëvenaarde kwaliteit.

De Truepressjet L350UV is een industriële digitale pers die past bij het tijdsbeeld van snel veranderende marketing dat zich doorzet tot in het schap.

 

Meer informatie over de kwaliteit van deze nieuwe Screen pers verstrekt de sales manager Wim Koning graag. Mail: wim.koning@screeneurope.com

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Marco den Engelsman

Marco den Engelsman

Journalist, photographer and communication expert. Believes in the power of a mix of media. An image says more than a thousand words, but is always more powerful when combined with great words. And mix of media strengthens any message. With PRStory all media come together. A powerful PR story with text, image, photography and video which will lead to instantaneous action. Visit PRstory.nl for examples.

Laat een reactie achter

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

VIGC trainingen - Haarlem

  • Introductie in online print, structuur, markten en trends - 18 april 2019
  • Workshop PDF Update: 28 mei 2019
  • Workshop kleur in een productieproces: 11 juni 2019
  • Introductie in Printed electronics & functional printing: 27 juni 2019

blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK