Dubbel Nederlands succes in Portugal, de grootste uitgever in het land van Ronaldo koos voor WoodWing Enterprise en leverancier PubliQare

Dat WoodWing goed aan de weg timmert als het gaat om multi channel, multi media oplossingen voor grotere uitgeverijen en grafische bedrijven is bij velen bekend. Klanten zoals Elsevier, Axel Springer en Condé Nast prijken trots op de groeiende lijst van gebruikers. Dat het implementeren van complexe systemen zoals WoodWing Enterprise specialistenwerk is, weet ook menig pre-presser, dat is een taak voor bedrijven zoals PubliQare uit Veenendaal,. Dat ze daar goed in zijn bewijst de order van Impresa, Portugal’s grootste uitgever. PubliQare en WoodWing wonnen de order van twee grote internationale concurrenten en scoorden zo een dubbel Nederlands succes. Meer over de mogelijkheden van WoodWing Enterprise vind je hier en informatie over de diensten van PubliQare hier.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK