Meer dan 50% van de grafimedia-ondernemers en -uitgevers gaan in 2014 multi-channel en multi-media volgens WoodWing Survey

De trend naar contentdistributie via meerdere kanalen en mediavormen lijkt niet meer te stoppen. Dat althans zou je op kunnen maken uit het (gratis) te downloaden rapport van WoodWing. Voor het onderzoek dat als basis van dit rapport diende ondervroeg WoodWing 125 bedrijven in Amerika, Europa en het verre oosten. Slechts 21,6 % blijft dit jaar alleen via print publiceren en 71,2 % zet sociale media in om zijn merkbekendheid te verbeteren. Het grootste gedeelte van de ondervraagden komt uit de tijdschriftenhoek (32%) wat voor creatieve communicatiemakers betekent dat daar het komende jaar fors geïnvesteerd gaat worden, een kans die niet gemist mag worden.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK