Meer dan 50% van de grafimedia-ondernemers en -uitgevers gaan in 2014 multi-channel en multi-media volgens WoodWing Survey

De trend naar contentdistributie via meerdere kanalen en mediavormen lijkt niet meer te stoppen. Dat althans zou je op kunnen maken uit het (gratis) te downloaden rapport van WoodWing. Voor het onderzoek dat als basis van dit rapport diende ondervroeg WoodWing 125 bedrijven in Amerika, Europa en het verre oosten. Slechts 21,6 % blijft dit jaar alleen via print publiceren en 71,2 % zet sociale media in om zijn merkbekendheid te verbeteren. Het grootste gedeelte van de ondervraagden komt uit de tijdschriftenhoek (32%) wat voor creatieve communicatiemakers betekent dat daar het komende jaar fors geïnvesteerd gaat worden, een kans die niet gemist mag worden.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. Ook het #BOPE (Benelux Online Print Event), welke gepland stond voor 23 april is afgezegd.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK