HTML opmaak en editing essentieel voor multi channel publishing

HTML-5-Nu digitaal publiceren voor de meeste opdrachten hand in hand gaat met print publishing, en social media publishing een grote vlucht neemt zoeken veel bedrijven naar een app die dat allemaal kan.
Die app moet niet alleen een zo geautomatiseerd mogelijke digitale workflow content omzetten naar verschillende beeldschermformaten, resoluties en operating systemen, maar ook de redactionele en publishing workflow regelen.
Dat is geen eenvoudige zoektocht gezien de complexiteit van de materie, het kostenaspect, de koppeling met bestaande systemen en het gebruik van bestaande data.

Adobe is één van de weinige bedrijven die voor al deze problemen een oplossing heeft, maar dat zijn wel kostbare oplossingen met steile leercurves.
Op basis van Adobe pakketten, zoals InDesign, heeft een aantal bedrijven praktische oplossingen bedacht die variëren van complete multi channel publishing systemen van WoodWing tot oplossingen van Twixl Media.

Van dat laatste bedrijf is Twixl Publisher 5 een goed verkochte app. Nu bundelde Twixl zijn oplossing met TruAuthor van MEI en biedt daarmee native HTML authoring. Daarmee is het mogelijk om voor elk digitaal platform de ideale oplossing te bieden. Het toverwoord hier is HTML, de taal die door het web gebruikt wordt.

Wil je weten hoe dat werkt, schrijf je dan in voor de webinar op 30 augustus via deze link.

Wil je weten hoe WoodWing multi channel publishing aanpakt bezoek dan de WoodWing Xperience op 11 en 12 oktober in Amsterdam, inschrijven kan via deze link.


 

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK