Marabu Nederland, de duurzame onderneming voor inkten en coatings voor zeefdruk, digitale druk en tampondruk, standnummer 405

Marabu Logo 300dpi

Inkten en Coatings voor Zeefdruk, Digitale druk en Tampondruk

Marabu is een wereldwijd toonaangevende producent van inkten voor zeefdruk, digitale druk en tampondruk. Het bedrijf heeft haar hoofdvestiging in zuid Duitsland. Al meer dan 60 jaar ontwikkelt Marabu innovatieve drukinkten voor industriële en grafische toepassingen. Technische ondersteuning en praktijkgerichte trainingen voor klanten zijn centrale elementen in de bedrijfsfilosofie van Marabu.

Daarnaast is duurzaam ondernemen een belangrijke peiler. Marabu is gecertificeerd volgens ISO 9001 sinds 1995 en ISO 14001 sinds 2003.
Marabu Nederland B.V. is verantwoordelijk voor de Nederlandse en Belgische markt en heeft een eigen vestiging in Almere.

 

Marabu Nederland B.V.
Televisieweg 22
1322 AL Almere

Tel. +31 (0)36 5468344
email: verkoop@marabu.nl
web:  www.marabu.nl

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK