Nieuwe distributeur digitale inkten

Het nieuwe Nederlandse bedrijf Diinks is Europees distributeur geworden van Nutec digitale inkten. Diinks is opgestart door Bart Greebe, die zijn sporen heeft verdiend als area sales manager bij Mimaki.

De Zuid-Afrikaanse inktproducent Nutec produceert inkten voor de sign en grootformaat printindustrie. De inkten onderscheiden zich door de hoge kwaliteit en het oog voor het milieu. Zo bevatten Nutec-inkten geen stoffen die bij verdamping gevaar op kunnen leveren voor de mensen die aan de machines werken, de zogeheten HAPS.

Bart Greebe: “Het is de aandacht voor het milieu en de combinatie van een uitstekende kwaliteit van de inkten, waardoor we besloten hebben de Europese distributie van deze inkten op ons te nemen.” De Nutec-inkten zijn beschikbaar voor een groot aantal printers in de sign industrie. Bart vertelt er graag meer over.

b.greebe@diinks.com tel: + 31 641 144 715

 

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK