Sign en Zeefdruk organisaties SI’BON en VSBN op Vakbeurs voor de Creatieve Industrie, standnummer 428

De VSBN en SI’BON heten u van harte welkom op de Vakbeurs voor de Creatieve Industrie in Hardenberg.

Op de gedeelde stand zullen beide organisaties zich presenteren aan iedereen in de signsector en de sign gelieerde marktsegmenten. Hierbij zal informatie en uitleg worden gegeven over sign gerelateerde zaken in de breedste zin van het woord.

Sibonbinnenbuiten VSBN logo

Daarnaast zal SI’BON de waarde van het keurmerk, de collectieve dienstverlening en de promotionele activiteiten toelichten. Ook laat SI’BON zien hoe in Nederland en België eindgebruikers over sign worden geïnformeerd en gemakkelijk een Erkend Signbedrijf in de regio kunnen vinden. SI’BON behartigt, in zowel België als Nederland, de belangen van de ruim 270 aangesloten signbedrijven samen met (sign)leveranciers. Zo zijn er in de afgelopen jaren steeds meer diensten ontwikkeld en wordt er hard gewerkt aan verdere uitbreiding van de service.

De VSBN behartigt de belangen van de werkgevers binnen de signsector en heeft samen met de vakbond LBV de Sign-CAO uitgebracht, waarbij de arbeidsvoorwaarden specifiek zijn afgestemd op de behoefte van de signbranche en 100% inspraak door de leden voorop staat.

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

De trainingen voor het najaar van 2021 staan gereed. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK