Het Dienstencentrum staat op de Vakbeurs klaar met advies voor de creatieve industrie, standnummer 443

Het Dienstencentrum is een onafhankelijk en professionele partner voor ondernemers en bedrijven in de communicatiesector en creatieve industrie. Onze benadering is persoonlijk en praktisch en op maat toegesneden op uw bedrijf. Wij adviseren op de drie vakgebieden van profit, people & planet. U kunt dan denken aan:  toekomstplanning, bedrijfsscan, leanmanagement, marketing en verkoop, leiderschap en samenwerking binnen (management)teams maar ook juridisch advies. Advies over milieu en duurzaamheid zoals CO2, FSC enz. Op de beurs kunt u bij ons met al uw vragen terecht. Wellicht kunnen wij u daar al een persoonlijk advies geven!

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK