Informatie over opleidingen, trainingen en workshops op de Vakbeurs bij Stivako, standnummer 442

Stivako is het instituut voor opleidingen, trainingen en workshops voor management en kader in de grafimedia- en creatieve industrie.  Het verzorgd opleidingen op het gebied van management, ondernemersonderwijs en marketing & commercie. Een voorbeeld hiervan is de opleiding Projectleider Creatieve Industrie!

Stivako richt zich op hen die al werkzaam zijn binnen een bedrijf en daarbinnen verder willen ontwikkelen. Zowel via open inschrijving als door incompany-opleidingen op maat.

Verder organiseerd Stivako trainingen en workshops op de diverse terreinen van de bedrijfsvoering zoals: FSC, marketing, kwaliteit, MVO, Arbo en LEAN management.

Stivako opleidingen zijn afgestemd op de diverse functies en kennisvelden binnen de bedrijven in de grafimedia en creatieve industrie. Meer informatie krijg je van de Stivako medewerkers op haar Vakbeurs voor de Creatieve Industrie stand.

 

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK