Adverteren? Bel ons +31618883969 sales@blokboek.com

Informatie over opleidingen, trainingen en workshops op de Vakbeurs bij Stivako, standnummer 442

Stivako is het instituut voor opleidingen, trainingen en workshops voor management en kader in de grafimedia- en creatieve industrie.  Het verzorgd opleidingen op het gebied van management, ondernemersonderwijs en marketing & commercie. Een voorbeeld hiervan is de opleiding Projectleider Creatieve Industrie!

Stivako richt zich op hen die al werkzaam zijn binnen een bedrijf en daarbinnen verder willen ontwikkelen. Zowel via open inschrijving als door incompany-opleidingen op maat.

Verder organiseerd Stivako trainingen en workshops op de diverse terreinen van de bedrijfsvoering zoals: FSC, marketing, kwaliteit, MVO, Arbo en LEAN management.

Stivako opleidingen zijn afgestemd op de diverse functies en kennisvelden binnen de bedrijven in de grafimedia en creatieve industrie. Meer informatie krijg je van de Stivako medewerkers op haar Vakbeurs voor de Creatieve Industrie stand.

 

Rob van den Braak

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Laat een reactie achter

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld
blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK