Op haar stand bewijst het KVGO haar toegevoegde waarde voor grafimedia ondernemers , standnummer 503

Het KVGO, een vereniging van en voor ondernemers in de communicatiebranche, de brancheorganisatie voor de grafimedia sector, bewijst op haar stand de toegevoegde waarde van de vereniging voor ondernemers door werkzaamheden die kracht hebben dankzij collectiviteit en solidariteit en zo de ondernemer ontzorgen op het gebied van sociale innovatie, lobby, toezicht wet- en regelgeving: het is collectieve belangenbehartiging pur sang.

Het KVGO biedt een pakket aan arbeidsvoorwaarden via een comfortabele cao en meerdere programma’s voor innovatie- en strategietrajecten plus stimulering van het gebruik van print door klanten. Op haar stand is dat allemaal zichtbaar en bereikbaar, de stand is ook de plaats voor contact met bestaande  en toekomstige leden.

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

VIGC Hackaton: Reinvent The Graphic Arts Industry (12-13 okt.) – Het congres (15 okt.)

Vigc Congres Hackaton 2020

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK