De nieuwe OKI ES9541 5-kleuren A3+printer op de stand van D&B Grafische Techniek, standnummer 539

D&B Grafische Techniek biedt haar klanten de ideale combinatie van service, snelheid en kwaliteit. Deze combinatie samen met een totaalpakket van diensten en producten, staat garant voor de continuïteit die bedrijven nodig hebben om 24/7 superieur drukwerk te leveren.

Op de Vakbeurs voor de Creatieve Industrie presenteert D&B de nieuwe OKI ES9541, een revolutionaire 5-kleuren A3+printer die de mogelijkheid heeft om naast de vier CMYK-proceskleuren nog een vijfde kleur, witte of transparante glanzende (spot)coating te printen. Verder geeft D&B op haar stand informatie over DTP-Trainingen en het betaalbare hard- en software service programma dat dit dynamische bedrijf biedt.

 

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK