Primeur voor Sign Top, de nieuwe Latex printer, Pro L4160, te zien op standnummer 409

Logo Sign Top

Sign Top staat voor one-stop-shopping voor de sign-industrie in de breedste zin van het woord. Al meer dan 20 jaar staan we voor een zeer compleet assortiment van kwalitatief hoogstaande producten. Als team proberen we onze klanten niet alleen te voorzien van de juiste producten voor de klus, maar ook mee te denken als er geen standaard oplossing is.

Sign Top had in eerste instantie het zwaartepunt liggen op snijfolies. Meedenkend met de klant werd het assortiment al snel uitgebreid met handige gereedschappen, printmedia en later ook diverse printers en inkten. Inmiddels hebben we meer dan 23.000 te bestellen producten in het assortiment.

Sign Top komt deze editie van de Vakbeurs voor de Creatieve Industrie met een echte primeur! Als partner van Ricoh Nederland zal op stand 409 de nieuwe Latex printer van Ricoh, de Pro L4160 zijn debuut maken. Het bijzondere van deze latexprinter op de Sign Top stand is het gebruik van oranje en groen, waardoor de kleurruimte nog groter wordt! En door het gebruik van de Ricoh latex-inkten, die bij al bij 60°C drogen en weinig oplosmiddel bevatten, wordt de belasting op mens en milieu verminderd. Naast demonstraties op de latexprinter, zullen er iedere dag ook presentaties verzorgd worden door Ricoh. Daarnaast zullen er ook demo’s verzorgd worden op de HandTop UV printer, de Ricoh 7100 in combinatie met Chemica sublitex voor het betaalbaar sublimeren van licht en donker textiel in een handomdraai, contour snijden op de Summa D60, lamineren op een Flexa laminator, transfereren m.b.v. een Sefa hitte pers. Kortom, een groot aantal redenen om de Sign Top stand, nr. 409, te bezoeken. Het Sign Top Team heet u graag welkom!!

 

Sign Top B.V.

Singel 45

3984 NV Odijk

Tel. +31 (0)30 6566120

www.SignTop.com

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK