Mailing met kattenkruid

katHoe verhoog je de attentiewaarde van een mailing over kattengrid? Juist, je zet de kat in om het baasje te bereiken. Om dit te doen heeft het Canadese bureau ReThink een mailing bedacht voorzien van kattenkruid, een geur die katten prettig vinden en sterk aantrekt. Het gebruikte papier voor deze mailing is daarom in de drukkerij bespoten met een concentraat van kattenkruid (zie filmpje). Gevolg, alle aandacht  van de kat gaat onmiddellijk uit naar de mailing zodra die op de mat valt. De bedoeling is natuurlijk dat de interesse van de kat in de mailing ook de attentiewaarde bij het baasje verhoogd. Een goed uitgevoerd voorbeeld van de klassieke marketinggedachte van het bereiken va de ‘beslisser’ (katteneigenaar) via de ‘beïnvloeder’ (kat). Bron: marketingonline.nl/AdFreak)

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 zijn in voorbereiding en zullen ook online worden gegeven. In de komende weken worden de 2021 trainingen gepubliceerd. Kijk voor het huidige aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK