CHILI Publisher is een online document-editor, standnummer 432

Chili publ_logo_2013

CHILI Publisher is een online document-editor die naadloos en transparant in een breed gamma van workflows en productieplatforms integreert. CHILI Publisher is gebouwd op vier principes: flexibiliteit, open architectuur, consistentie doorheen systemen en platformen en een browser interface.

De editor biedt krachtige opmaakmogelijkheden die voorheen enkel beschikbaar waren in specifieke DTP toepassingen, maar dan online.  Systeemintegrators kunnen kiezen hoe ze CHILI Publish in hun workflow integreren, voor web-to-print, magazines, verpakkingen, brand management, webshop voor wenskaarten, en vele andere.  CHILI Publish is volledig aan te passen aan de noden van elke eindgebruiker, en past naadloos in elke online toepassing.

SS&C – Systems, Service & Consult
T +32 478 66 69 26

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 zijn in voorbereiding en zullen ook online worden gegeven. In de komende weken worden de 2021 trainingen gepubliceerd. Kijk voor het huidige aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK