Stivako training voor management in sign sector

Op dit moment zijn er wel technische opleidingen voor Sign, maar een opleiding gericht op het aansturen van de productie en focus op de bedrijfsvoering was er nog niet. Stivako brengt daar verandering in. Stivako is het instituut voor opleidingen, trainingen en workshops voor management en kader in de grafimediabranche en creatieve industrie. Het onderwijsinstituut zag een opvallende stijging van het aantal deelnemers uit zeefdruk en signbedrijven bij de Staf en Kadercursus. Dit, en haar ervaringen met incompany training en advies (via het Dienstencentrum) bij signbedrijven, heeft Stivako doen besluiten om twee managementopleidingen te ontwikkelen.

Bron: sign.nl

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK