VSBN maakt nieuwe cao-afspraken voor signsector

Per 1 januari jl. zijn nieuwe cao-afspraken gemaakt met de premiepensioeninstelling Brand New Day. VSBN staat voor Verenigde Signbedrijven Nederland.

Pensioenregeling Vsbn
Directeur Collectief bij Brand New Day Jan Willem Hoitsma (rechts) tekent samen met VSBN-voorzitter Lucien van der Eijk (links), onder toeziend oog van de VSBN-secretaris Ron van Rijssel en Theo Aanhaanen, accountverantwoordelijke bij de pensioeninstelling.
Vsbn

Binnen de nieuwe cao is veel aandacht besteed aan pensioenregelingen. Nieuw is de mogelijkheid om vanaf 1 januari 2021 een extra partnerpensioen mee te verzekeren voor de werknemers, ter waarde van bijna 16.000 euro voor de partner tot zijn of haar AOW-gerechtigde leeftijd.

VSBN maakt elke vijf jaar nieuwe cao-afspraken. In het laatste jaar van de lopende periode wordt altijd een grootschalig onderzoek uitgevoerd om te bezien of de cao nog aansluit op de marktontwikkelingen.

Bron: sign.nl

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK