Nieuwe start voor Feldmuehle

Sinds de overdracht van de voormalige Feldmuehle Uetersen GmbH aan een dochteronderneming van de in Berlijn gevestigde Beteiligungsgesellschaft Kairos Industries AG op 15 juni 2018 opereert de nieuwe onderneming onder de naam Feldmuehle GmbH.

De onderneming blijft met haar volledige portfolio actief op het vlak van etiketten- en verpakkingspapier en een uitgebreid gamma grafisch papier. De productie wordt voortgezet op twee papiermachines. De onderneming blijft ernaar streven haar marktpositie in alle productdomeinen uit te breiden en zich te concentreren op premium- en specialiteitenpapier.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK