Adverteren? Bel ons +31618883969 sales@blokboek.com

Beterschap op maat

Heinze UKHeinz organiseert bij onze Engelse buren een gepersonaliseerde campagne om mensen beterschap te wensen. Het persoonlijke tintje ligt in het blik met kippen- of tomatensoep dat met een gepersonaliseerde wens aan een zieke aangeboden kan worden. En het is niet alleen leuk, Heinz doneert per besteld soepblik ook een Engels pond aan een goed doel, kinderorganisatie Starlight. Het bedrijf heeft zelfs toegezegd minimaal 25.000 Engelse pond te doneren aan het goede doel, zelfs als dat aantal blikken niet verkocht wordt.

Voor wie inspiratie op wil doen, kan nog tot eind maart terecht bij Heinz UK. Er is echter wel een maximum verbonden aan de actie: er kunnen per dag maximaal 700 soepblikken met een gepersonaliseerd etiket besteld worden.

Voor dit gepersonaliseerde etiket, een echt staaltje (digitaal) drukwerk, wordt samengewerkt met een multimediale tool, een combinatie die tegenwoordig veelvuldig tot stand komt. De etiketten kunnen uitsluitend via de Facebook-pagina van Heinz UK besteld worden. De eerste stap is de pagina een ‘Like’ geven, commercieel gezien voor Heinz een slimme marketingactie. De producten worden thuis (in Engeland dan) afgeleverd.

Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Als bedrijfsjournalist voor magazines Business Haaglanden, Business Amsterdam en Compres verdiept in MKB, management, grafimedia en duurzaamheid. Nu Marketing en Communicatiemanager bij Prindustry. In vrije tijd dol op cliché-woorden als reizen, films, eten, gitaar spelen, borrelen en dansen.

Laat een reactie achter

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld
blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK