Wereldprimeur op het gebied van digitale druk: Onlineprinters koopt 100K

Het nieuwste model van de HP Indigo-serie, de 100K, werd sinds augustus 2019 bij Onlineprinters getest. Samen met de technische experts van HP en de experts voor digitale druk van Onlineprinters werd de pers tijdens het productieproces grondig getest klaargestoomd voor de markt.

Juergen Winkler Onlineprinters 100 K Hp Copy

Onlineprinters is regelmatig een technologiepartner, wanneer het gaat om de ontwikkeling en verdere ontwikkeling van drukprocedés, systemen voor vervolgbewerkingen of materialen in een industriële drukomgeving. Sinds augustus 2019 werd de nieuwste digitale HP Indigo pers 100K in onze Duitse productielocatie in Neustadt an der Aisch, tijdens het lopende productieproces getest. 

De bètafase was al in augustus 2019 begonnen. De nieuwe digitale pers heeft in praktijktesten overtuigd met een gelijkblijvend hoge kwaliteit bij een tevens hoge snelheid. De experts voor digitale druk van Onlineprinters waren al vanaf het begin bij de ontwikkeling betrokken, zoals op het gebied van de bedienings- en onderhoudsvriendelijkheid. Nadat de testfase succesvol kon worden afgesloten, heeft de onderneming opnieuw een miljoenenbedrag in het digitaal drukken geïnvesteerd, en de machine aangeschaft. 

Hp Indigo 100k Noshadow Copy 1

Digitaal drukken wordt als drukprocedé steeds belangrijker, omdat er ook kleinere oplagen voordelig mee kunnen worden geproduceerd. Vanaf het begin vertrouwt Onlineprinters op de uitstekende HP-Indigo-technologie, die ook voldoet aan de hoge eisen van grafisch ontwerpers en creatieve agentschappen. 

Onlineprinters heeft een drievoudige certificering voor de facetten offset, digitaal drukken en vervolgbewerkingen.

In juni 2019 ontving de onderneming de oorkonde voor de succesvolle PSD-certificering voor digitaal drukken conform ISO 15311. De e-commerce-onderneming streeft al sinds 2006 naar uniforme kwaliteitsstandaarden en kwaliteitsborging op het gebied van drukken.

Het koopgedrag van klanten is de laatste jaren veranderd. Er worden kleinere oplagen besteld, maar wel vaker orders geplaatst, klanten verwachten een steeds snellere levering. Om dit mogelijk te maken maakt Onlineprinters steeds vaker gebruik van digitaal drukken. Ondertussen produceert de onderneming bijna 25 procent van alle orders door middel van digitale druk, in 2014 bedroeg dat aandeel slechts vijf procent.

Bron: partnermailing

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK