Profiteer van subsidieproject ‘Create your future’

Create your future: met dit project biedt het A&O Fonds samen met GOC activiteiten en subsidies op maat aan om toekomstgericht scholen te stimuleren en bedrijven op weg te helpen met een aanpak naar duurzaam inzetbare medewerkers. Verpakkingsbedrijf Van Eerd was één van de eerste bedrijven die meedeed met dit unieke project. Met als positief resultaat: een eerste stap op weg naar een breed duurzaamheidsbeleid voor medewerkers.  

Van Eerd SubsidieprojectGezonde en goed inzetbare medewerkers. Voor nu en voor de toekomst. Een mooi uitgangspunt, maar hoe pak je dat precies aan? Bij Van Eerd in Tilburg staat zorgen voor medewerkers al meer dan 100 jaar hoog op de agenda. Niet voor niets is de slogan van deze Koninklijke producent van verpakkingen ‘We all care’. Via het subsidieproject ‘Create your future’ kon Van Eerd concreter gestalte geven aan dit thema. In 2018 deden zij mee aan een pilot van dit project. Het doel: leidinggevenden trainen om duurzame inzetbaarheid beter bespreekbaar te maken, en zo medewerkers te activeren aan de slag te gaan met hun inzetbaarheid.

Benieuwd hoe jij kan profiteren van dit subsidieproject dat er is voor alle bedrijven in de grafimediabranche? Laat je inspireren door de ervaringen van Van Eerd en vraag het gratis adviesgesprek hiervoor dit jaar nog aan!

Lees het hele ervaringsverhaal.

 

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK