Industrieel printen op hout

EFI toonde de nieuwe Cubik technologie voor industriële houtdecoratie tijdens de beurs LIGNA in Hannover.
De printer is geschikt voor short-run en hoge snelheid volumes. De printer print zowel applicatie voor binnen- als buitentoepassingen.
De printer werkt met een single-pass technologie, waarin de printer, inkt en de Fiery proServer kleurmanagementsysteem samenwerken in een volledig geïntegreerd proces.
EFI heeft inmiddels oplossingen voor diverse industriële toepassingen, zoals vloeren, muren, meubilair, douchewanden, facades en daken. Industriële inkjet voor houten toepassingen is een nieuwe en belangrijkse groeimarkt voor EFI.

(bron: signpro)

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK