De 31 EDP Awards 2017: Een afspiegeling van de technische ontwikkelingen in onze industrie

Blokboek.com heeft al een aantal EDP Award Winners in het zonnetje gezet, maar er zijn er meer, maar liefst 31!

Naast de marketingwaarde van de Awards, heeft de lijst waarde als een indicatie, van wat de belangrijkste ontwikkelingen zijn in onze industrie.
Zo kun je zien aan het aantal ‘print’ Awards, in totaal 18 prijzen, dat digital printing zich in de belangstelling van niet alleen de Award jury, maar ook in die van fabrikanten mag verheugen. We hebben dus een ruime keuze voor elke denkbare toepassing, van objectprinters tot echte productieprinters.
Ook consumables kregen de aandacht van de jury, zo won Agfa met zijn UV LED inks een Award, en kreeg Trotec voor laser printer substraat een prijs.
Laatste in de lijst, maar zeker niet onbelangrijk, is de prijs voor de Just Normlicht LED proofStation 20 SP, een nieuwe manier om onder gecontroleerde condities drukwerk te beoordelen.
Je leest de complete lijst op de EDP site via deze link.

 

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK