Creative Cloud gratis voor studenten tot en met 31 mei

Adobe biedt studenten de mogelijkheid gratis tot en met 31 mei gebruik te maken van Creative Cloud. Adobe wil daarmee de helpende hand bieden richting het onderwijs waar online leren in deze rare tijd van het grootste belang is.

Ook wordt Adobe Connect aangeboden voor een gratis periode van 90 dagen tot en met 1 juli van dit jaar. Adobe Connect biedt een volledige oplossing op het gebied van video conferencing. Geïnteresseerde personen die vallen in de doelgroep kunnen zich via de website aanmelden.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK