Creative Cloud gratis voor studenten tot en met 31 mei

Adobe biedt studenten de mogelijkheid gratis tot en met 31 mei gebruik te maken van Creative Cloud. Adobe wil daarmee de helpende hand bieden richting het onderwijs waar online leren in deze rare tijd van het grootste belang is.

Ook wordt Adobe Connect aangeboden voor een gratis periode van 90 dagen tot en met 1 juli van dit jaar. Adobe Connect biedt een volledige oplossing op het gebied van video conferencing. Geïnteresseerde personen die vallen in de doelgroep kunnen zich via de website aanmelden.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 zijn in voorbereiding en zullen ook online worden gegeven. In de komende weken worden de 2021 trainingen gepubliceerd. Kijk voor het huidige aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK