DeltaPrint: ‘Plexiwanden beprinten ineens populair’

Diverse supermarkten bieden hun cassières de bescherming door middel van een plastic ‘wand’. DeltaPrint uit Bavikhove beleeft momenteel drukte aan de productie van de wanden die ook (deels transparant) beprint kunnen. Bescherming en reclame in één product.

logo-deltaprintDieter Vindevogel, vertegenwoordiger bij Deltaprint zegt in het Belgische Nieuwsblad dat de wanden extra bescherming bieden naast mondkapjes en handschoenen. Ze werden al toegepast bij apotheken en drogisterijen in België. Inmiddels komen de schermen ook terecht in Nederlandse supermarkten. Albert Heijn kondigde als eerste aan de extra beschermende maatregel in te voeren.

“De plexiwand is geschikt voor elke toonbank en kan op maat gemaakt worden. De wand vangt alle microben op. Het voordeel van de plexiwanden is dat ze gemakkelijk kunnen worden samengesteld, ook verschillende hoogtes kunnen worden afgeregeld. De wand kan ingezet worden met een gleuf van zes of tien centimeter of volledig dicht. Het is ook gemaakt van duurzaam materiaal en kan ontsmet worden”, zegt Vindevogel in het interview met Nieuwsblad.

De productie van de plexiwanden startte DeltaPrint speciaal op in de strijd tegen corona. “We zijn vooral actief in de standbouw en evenementensector, maar dat ligt volledig stil nu. “Met de productie van plexiwanden willen we deze moeilijke periode overbruggen.” Meer informatie via info@delta-print.be

Bron: (bekijk daar ook een afbeelding van de plexiwand): Nieuwsblad

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK