Alles is te beprinten

LEF-300_sample_image_Smartphone_case_note Fabrikant Roland brengt een nieuwe printer op de markt die op heel veel verschillende ondergronden kan printen en daardoor het mogelijk maakt een grote diversiteit aan relatiegeschenken te personaliseren.

De LEF-300 print op een ruime waaier van substraten, waaronder acryl, hout, karton, metaal, glas en stoffen en zachte materialen zoals leder en ecologisch leder. Dankzij de vacuümtafel worden dunne en zachte materialen gemakkelijk op hun plaats gehouden. Het toestel print rechtstreeks op verschillende voorwerpen, zoals balpennen, gsm-hoesjes, promotieartikelen, signalisatiemateriaal, awards, geschenkartikelen, industriële goederen, productprototypes, etc.

De LEF-300 heeft een printoppervlak van 770 mm breed bij 330 mm lang. Dat is 50 % groter dan het vorige model. Het is geschikt voor voorwerpen tot 100 mm hoog en 8 kg zwaar. Met vier printkoppen en twee LED-lampen kan de LEF-300 ongeveer 60 % sneller printen dan zijn voorganger.

LEF-300_operation_panel

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK