Muren beprinten met Zeescape

Zeescape, een bedrijf uit Australië, heeft een printsysteem ontwikkeld om muren te beprinten. Deze inkjetprinter, de VSP1000, print verticaal in hogere resolutie op zowel binnen- als buitenmuren van pleisterwerk, hout, aluminium, glas of tegels.
De toepassingsmogelijkheden zijn natuurlijk talrijk. Wanddecoratie is sterk in opkomst in de horeca, op kantoren en zelfs in woningen. De printer is niet heel snel (2 m2 per uur), maar de kwaliteit is prima. Drukwerk zou op buitenmuren 5 jaar goed blijven en op binnenmuren zelfs 20 jaar. Het Italiaanse Stampa su Muro (WallPrinter) is de distributeur van Zeescape in Europa.
Bron: grafischnieuws

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK