Muren beprinten met Zeescape

Zeescape, een bedrijf uit Australië, heeft een printsysteem ontwikkeld om muren te beprinten. Deze inkjetprinter, de VSP1000, print verticaal in hogere resolutie op zowel binnen- als buitenmuren van pleisterwerk, hout, aluminium, glas of tegels.
De toepassingsmogelijkheden zijn natuurlijk talrijk. Wanddecoratie is sterk in opkomst in de horeca, op kantoren en zelfs in woningen. De printer is niet heel snel (2 m2 per uur), maar de kwaliteit is prima. Drukwerk zou op buitenmuren 5 jaar goed blijven en op binnenmuren zelfs 20 jaar. Het Italiaanse Stampa su Muro (WallPrinter) is de distributeur van Zeescape in Europa.
Bron: grafischnieuws

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK