Adobe Creative Cloud aanbieding geldt alleen voor particulieren

Social media kanalen en diverse mailberichten doen geloven dat Adobe een prachtig aanbod heeft voor een abonnement op Creative Cloud. Maar de 40% korting geldt alleen voor particulieren en dus niet voor bedrijven.

Kijk maar goed naar het bovenste tabje op de aanbiedingenpagina van de softwareleveranciers. De prijzen staan genoteerd als incl. BTW en gelden dus alleen voor particulieren. Deze week kan je één werkplek met alle Adobe apps aanschaffen voor een prijs van € 36,29 per maand in plaats van de gebruikelijke € 60,49 per maand.

Bedrijven

Bedrijven betalen € 69,99 ex. BTW per maand. Het aanbod is eigenlijk best wel misleidend, temeer omdat Adobe zich met dit soort diensten toch vooral beweegt in de zakelijke markt. Natuurlijk mis je alle ’teams’ opties bij de aanschaf van een individueel pakket, maar voor het kleine MKB en talloze ZZP’ers is de keuze voor € 30 ex. BTW per maand misschien dan toch wel aantrekkelijker. Die paar ongemakken neem je dan maar op de ‘koop toe’.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK