Gratis tijdschriften voor eenzame ouderen

PostNL heeft met behulp van Sanoma, Greetz en seniorenorganisatie KBO-PCOB gratis tijdschriften bezorgd bij ruim 130.000 eenzame ouderen. Zij vonden dat deze kwetsbare groep wel wat afleiding en ontspanning kon gebruiken in de bijzondere periode waarin we ons nu bevinden. De ene helft kreeg een Libelle, de andere helft een Margriet. 

Tijdschriftactie PostNL SanomaUitgever Sanoma stelde de exemplaren van Libelle en Margriet gratis beschikbaar. Het ging om een actueel nummer dat in dezelfde week bij de abonnementhouders op de mat viel. De grootste seniorenorganisatie van Nederland, KBO-PCOB, hielp mee door adressen van eenzame ouderen aan te leveren. Kaartenbedrijf Greetz verzorgde het begeleidende kaartje en PostNL droeg zorg voor de bezorging.

De bezorging vond plaats op 15, 16 en 17 april.

 

 

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK