Gratis tijdschriften voor eenzame ouderen

PostNL heeft met behulp van Sanoma, Greetz en seniorenorganisatie KBO-PCOB gratis tijdschriften bezorgd bij ruim 130.000 eenzame ouderen. Zij vonden dat deze kwetsbare groep wel wat afleiding en ontspanning kon gebruiken in de bijzondere periode waarin we ons nu bevinden. De ene helft kreeg een Libelle, de andere helft een Margriet. 

Tijdschriftactie PostNL SanomaUitgever Sanoma stelde de exemplaren van Libelle en Margriet gratis beschikbaar. Het ging om een actueel nummer dat in dezelfde week bij de abonnementhouders op de mat viel. De grootste seniorenorganisatie van Nederland, KBO-PCOB, hielp mee door adressen van eenzame ouderen aan te leveren. Kaartenbedrijf Greetz verzorgde het begeleidende kaartje en PostNL droeg zorg voor de bezorging.

De bezorging vond plaats op 15, 16 en 17 april.

 

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK