Adverteren? Bel ons +31618883969 sales@blokboek.com

Rust, eenvoud en natuur in nieuw magazine zonder advertenties

liefkeHet nieuwe magazine LIEFKE is volgens de makers ontstaan vanuit de behoefte te verstillen. “Stil te staan, echt de tijd te nemen en ruimte leeg te laten. LIEFKE voldoet niet aan een standaard tijdschriftbeeld, maar kiest voor het unieke andere, de schoonheid in het gewone alledaagse. We kiezen ervoor om niet alles te vullen, maar om ruimte te maken op de bladzijdes en in ons hoofd.”

LIEFKE blijft dicht bij huis en gaat niet over grenzen. Op de website: “We richten ons op de verhalen en het werk van onze medelanders. We laten zien wat het betekent om te wonen in ons land. Om te zijn in de Nederlandse natuur. We delen open en eerlijke verhalen met zelfgemaakt puur beeld. We willen het anders doen in deze snelle en drukke tijd. Rust, eenvoud en natuur zijn daarom onze pijlers. We nodigen je uit meer te voelen en helpen je vertragen. We stimuleren te leven vanuit jouw natuur. We willen graag slow motion zijn. Vertraag je met ons mee?”

LIEFKE magazine is een onafhankelijk magazine, ze werken zonder de tussenkomst van een uitgever en zonder advertenties. Je kunt het magazine voor 17,50 euro in de webshop aanschaffen.

Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Als bedrijfsjournalist voor magazines Business Haaglanden, Business Amsterdam en Compres verdiept in MKB, management, grafimedia en duurzaamheid. Nu communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry. In vrije tijd dol op reizen, films, etentjes, gitaar spelen, borrelen en dansen.

Laat een reactie achter

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld
blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK