Gratis tijdschrift voor liefhebbers van de Noord-Hollandse natuur

cover tijdschrift landschap noord-holland sept15“Uit een recent lezersonderzoek is gebleken dat onze achterban sterk de voorkeur heeft voor een gedrukt blad in plaats van een digitaal magazine”. Een interessante notie voor printmedia, uitgesproken door de communicatiespecialist van Landschap Noord-Holland. Zij geven al 41 jaar het tijdschrift van Landschap Noord-Holland gratis uit.

Het blad verschijnt in controlled circulation. Het wordt vier keer per jaar aan de Beschermers (Donateurs) en Bedrijfsvrienden toegezonden, in totaal circa 37.00 lezers. Het gaat over de natuur in Noord-Holland. Liefhebber van natuur? Graag meer leren over het landschap en de planten/dieren die er leven? In het magazine staan de mooiste natuurfoto’s en de laatste informatie van mensen in het veld.

Er is digitaal wel een bladerbaar exemplaar beschikbaar.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK