Drukkerij Proja wint prijs voor beste onderneming

Tijdens de ondernemingsverkiezing van Noord-Holland 2018 is Drukkerij Proja verkozen tot beste onderneming in de categorie MKB Klein. Op het podium van de finaleavond beland je als onderneming niet zomaar. In de afgelopen maanden streden honderden bedrijven om de inmiddels felbegeerde titel.

Theater De Philharmonie in Haarlem was op de verkiezingsavond, 16 mei 2018, gevuld met deelnemers en belangstellenden voor alweer de 12e editie van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland. Tijdens deze feestelijke avond werden Koninklijke Vezet (Grootbedrijf), KeyKeg | Lightweight Containers (MKB Midden) en Drukkerij Proja (MKB Klein) verkozen tot winnaars. De dertig finalisten lieten zich op de verkiezingsavond van hun allerbeste kant zien. Hierna was het aan de jury om per categorie een winnaar te kiezen. Voor deze editie ontving de organisatie een recordaantal aanmeldingen. “Hieruit blijkt wel hoe zeer de verkiezing leeft in Noord- Holland”, aldus Renilt Suijkerbuijk, voorzitter van de stuurgroep OVNH.

De deelnemers worden door de jury beoordeeld op alle facetten van het ondernemerschap. Echt onderscheidend zijn, dat is waar het om gaat bij de OVNH. Daarmee tonen deze ondernemingen aan de drijvende kracht te zijn van de economie in Noord-Holland. Drukkerij Proja reageert op Instagram: “Zo megatrots op onze drukkerij en ons team, fantastisch!

Bron: Ondernemersverkiezing Noord-Holland

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 zijn in voorbereiding en zullen ook online worden gegeven. In de komende weken worden de 2021 trainingen gepubliceerd. Kijk voor het huidige aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK