Drukkerij Groen wint Ondernemersprijs Haarlemmermeer 2018

drukkerij groenDrukkerij Groen uit Hoofddorp heeft tijdens het MeerBusiness Gala de Ondernemersprijs Haarlemmermeer 2018 mogen ontvangen. Het gala van MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol vond dit jaar voor de 15e keer plaats, met voor de 2e keer het Novotel in Hoofddorp als locatie. Drukkerij Groen nam het op tegen bedrijven: HemdvoorHem.nl, Verstraten & Partners en Partywinkel.nl. Waarnemend burgemeester Onno Hoes reikte de Ondernemersprijs uit aan Bernd Groen. Bernd Groen, die samen met zijn twee neven de directie vormt, vertelt tegen HCnieuws.nl: “Zo trots op ons familiebedrijf, dat wij deze felbegeerde prijs in de wacht hebben gesleept. Te danken aan ons personeel en ons drieën als directie! Waanzinnig gevoel dit!”

Bron: HCnieuws.nl

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK