Doek valt voor drukkerij Proost

proostDrukkerij Proost in het Belgische Turnhout houdt op te bestaan. De directie heeft deze week de 80 personeelsleden hierover geïnformeerd. In de hoogtijdagen werkten bij drukkerij Proost 350 mensen. Nadat de drukkerij vorig jaar failliet ging, is men in afgeslankte vorm doorgegaan onder de naam Turnhout Book Productions, als onderdeel van Proost Industries. Tot Proost Industries behoorden ook twee drukkerijen in Slowakije en Duitsland. Die draaiden echter  slecht en zijn al eerder gesloten. Nu is ook voor de drukkerij in Turnhout het doek definitief gevallen.
Bron: hln.be

 


 

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor het najaar van 2021 staan gereed. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK