Doek valt voor papiergroothandel PaperLinx Benelux

bupEr is surseance van betaling aangevraagd voor (grafische) papiergroothandel PaperLinx Benelux, het bedrijf waaronder de voormalige papiergroothandels Buhrmann Ubbens, Proost en Brandt en Velpa vallen. Nadat het moederbedrijf in Australië in financiële nood kwam, kreeg PaperLinx Benelux nog tot 15 april de tijd om de Benelux-tak te verkopen. Dat is niet gelukt, waardoor het aanvragen van surseance van betaling onvermijdelijk is geworden.
Kenner van de grafische markt Hans Schoolenberg geeft op zijn website nietzonderons een scherpe analyse van het failliet van PaperLinx. Hij rekent op een doorstart.
Bronnen: PrintBusiness/De Stentor

 


 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK