FESPA lanceert nieuwe Technology Guides

FESPA_Colour_Management_and_Reproduction_COVER_press_loresVoor zijn leden heeft de Fespa organisatie twee nieuwe gidsen uitgebracht, een Colour Management Guide en een Pre-Production Data Management guide. Elke guide bevat een korte introductie, twee meer gedetailleerde hoofdstukken en een frequently ask questions over het onderwerp. De gidsen zijn een onderdeel van het Fespa Profit for Purpose Programma en zijn voor Fespa leden gratis te downloaden.
Fespa General Secretary Sean Holt ziet de gidsen als een belangrijk onderdeel van het streven van zijn organisatie om leden met educatieve uitgaven te ondersteunen. Het Profit for Purpose heeft naast de gidsen, waarvan er dit jaar nog een aantal nieuwe zullen verschijnen, ook nieuwe initiatieven zoals onsite conferences, die tijdens regionale Fespa shows in de hele wereld gehouden zullen worden.
Meer informatie over de gidsen en het Profit for Purpose programma vind je op fespa.com.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK