Moonen Packaging neemt deel Paperlinx over

moonenVerpakkingsspecialist Moonen Packaging in Weert neemt de packaging divisie van het failliete Paperlinx in Zutphen over. Paperlinx Packaging zal verder gaan onder de naam Moonen Packaging. ‘Wij zien enorme kansen in de industriële sectoren waarin Paperlinx actief is’, zo stelt ceo Gé Moonen. Klanten van Paperlinx zullen van de overname volgens Moonen Packaging geen hinder ondervinden. Moonen Packaging ziet de industriële verpakkingsoplossingen van Paperlinx als een uitbreiding op haar aanbod als groothandel in verpakkingen en verpakkingsmaterialen.
Bronnen: transport-online/moonenpackaging

Lees ook: Doek valt voor papiergroothandel PaperLinx Benelux


 

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK