Schumacher Packaging breidt flink uit

Schumacher Packaging heeft, met een verhuizing naar een groter pand in Breda, haar productie- en opslagcapaciteit verdrievoudigd. Schumacher, dat verpakkingen uit golfkarton en massief karton, en displays via digitaal drukken produceert, heeft nu een productiecapaciteit van 15.000 m2 en een magazijn waar plaats is voor 7.500 pallets, waardoor de mogelijkheden van just-in-time leveringen nog verder worden verbeterd. Schumacher, die in 2014 door de overname van Vinke Display al een heel grote partij is geworden, verwacht verdere groei.

Bron: schumacher-packaging

 

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK