Schumacher Packaging breidt flink uit

Schumacher Packaging heeft, met een verhuizing naar een groter pand in Breda, haar productie- en opslagcapaciteit verdrievoudigd. Schumacher, dat verpakkingen uit golfkarton en massief karton, en displays via digitaal drukken produceert, heeft nu een productiecapaciteit van 15.000 m2 en een magazijn waar plaats is voor 7.500 pallets, waardoor de mogelijkheden van just-in-time leveringen nog verder worden verbeterd. Schumacher, die in 2014 door de overname van Vinke Display al een heel grote partij is geworden, verwacht verdere groei.

Bron: schumacher-packaging

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. Ook het #BOPE (Benelux Online Print Event), welke gepland stond voor 23 april is afgezegd.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK