Kalenderboek toont werk 366 grafisch ontwerpers

Een bijzondere uitgave ter ere van de vele vormgevers in Nederland; het kalenderboek van Paulina de Nijs toont bij elke dag het werk van een andere grafisch ontwerper, letterontwerper of illustrator. Paulina de Nijs, voormalig directeur van het Grafisch Museum in Groningen, ziet haar boek als “staalkaart”, voor wat er op dit moment is aan grafisch ontwerp in Nederland. Zij wil dan ook met de uitgave het publiek laten zien dat ‘alles wat op papier is gedrukt en digitaal wordt verspreid’, door iemand is ontworpen. “Dit boek laat zien dat er in Nederland uitzonderlijk goede grafische vormgevers rondlopen.” Aan het boek hebben 366 grafisch ontwerpers een bijdrage geleverd, en zeven drukkers hebben elk een deel gedrukt.

Het kalenderboek kost 29,95 en is te bestellen via www.buyprint.nl.

Bron: dvhn.nl

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK