Kalenderboek

Stichting Print levert een “huzarenstukje” af: een uniek Kalenderboek, waaraan 366 grafisch ontwerpers, kalligrafen, letterontwerpers en illustratoren aan meewerken.

Het Kalenderboek wordt door maar liefst 13 grafische bedrijven gemaakt en verschijnt binnenkort. Het boek biedt een overzicht van wat Nederland op dit moment te bieden heeft op het gebied van vormgeving en illustratie.

7 drukkers, 2 boekbinders, 1 papierleverancier, 2 kartonleveranciers, 1 leverancier van bindmaterialen en 366 Nederlandse grafisch ontwerpers, kalligrafen, letterontwerpers en illustratoren werken samen aan een Kalenderboek!

Een overzicht wat Nederland op dit moment te bieden heeft op het gebied van vormgeving en illustratie. In zwartwit. Iedereen maakte een spread met een datum van het jaar, in opdracht van Stichting Print. Vormgegeven door Melle Hammer. Op 60 grams papier.

Het boek is hier te bestellen.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK