Inschrijven NL Packaging Awards kan nog steeds

awardsNL Packaging Awards is een nationaal evenement met nationale prijzen voor de gehele verpakkingsbranche. Alle ingezonden cases dienen werk te betreffen dat (deels) in Nederland ontworpen of geproduceerd is.

De uitreiking van de Awards vindt plaats op 17 maart, als tijdens de officiële bijeenkomst de winnaars van diverse awardcategorieën bekend worden gemaakt. In totaal 32 professionals vormen de jury van de NL Packaging Awards.

Binnen de tien categorieën worden de inzendingen beoordeeld op algemene criteria, terwijl er ook categoriespecifieke punten te winnen zijn. De consument veroveren kan op veel manieren. Of dat gebeurt met een innovatieve ‘slimme’ verpakking of een verpakking die openen of doseren eenvoudiger maakt: de consument is er gevoelig voor.

Plaats van handeling tijdens de feestelijke uitreiking op donderdag 17 maart is Studio 21 in Hilversum.

Beate den Engelsman

Accuracy, precision and organisational talent characterise Beate. She is not only the administrative heart, but also our beloved editor-in-chief. Her creativity helps her in finding and writing articles for Blokboek.com. Owner of boekbol.nl, scrapbol.nl and fotobol.nl

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK