Genomineerden Packaging Awards 2018 bekend

Een van de genomineerden: Global C Interlocking Box

Het is uitgegroeid tot de vakprijs voor de verpakkingssector: de NL Packaging Awards. In 12 categorieën worden de beste verpakkingen beloond met een prestigieuze award. Een vakkundige, 36-koppige jury heeft maar liefst 163 inzendingen beoordeeld en inmiddels de genomineerden bekendgemaakt. De genomineerden zijn online te vinden. Wie de uiteindelijke winnaars zullen zijn weten we op 15 maart a.s. als de NL Packaging Awards zullen worden uitgereikt in Studio 21 op het MediaPark in Hilversum. Het zal de 3e keer zijn dat de NL Packaging Awards worden uitgereikt.
Bron: packagingawards

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK